KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Kleur
 1. Grijs
 2. Midgrijs
 3. Midgrijs/grijseiken
 4. Wit
 5. Zwart/noten
Breedte
 1. 100-150 cm
 2. >150 cm
Diepte
 1. 100-150 cm
 2. > 150 cm
Hoogte
 1. 50-100 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Hoekbureaus

Een bureau is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Naast het standaard rechte bureau kunt u er ook voor kiezen om een bureau te nemen met een hoek. Een hoekbureau geeft u namelijk net wat meer ruimte dan een standaard bureau. Ons assortiment bestaat uit verschillende uitvoeringen en afmetingen. Tevens zijn de hoekbureaus in meerdere kleuren te koop.

Meer werkruimte dankzij een hoekbureau

Een standaard bureautafel is 160 of 180cm breed en ongeveer 80cm diep. Dit is in veel situaties een uitstekende maat. Maar voor sommige beroepen is dit niet voldoende en is er bijvoorbeeld extra ruimte nodig voor meerdere beeldschermen. Voor deze beroepen zijn de hoekbureaus een uitstekende oplossing. Doordat de bureaus een hoek hebben, kunt u op het ene gedeelte van het bureau uw beeldscherm plaatsen en op het andere gedeelte al uw papieren. Zo kunt u makkelijk switchen tussen uw werkzaamheden. Wilt u ook een Arbo werkplek hebben, dan kunt u bij ons ook terecht voor een Arbo hoekbureau. Dit hoekbureau is in verschillende hoogtes in te stellen.

Verschillende afmetingen en uitvoeringen

Net zoals bij de standaard buro’s zijn de hoekburo’s ook in meerdere afmetingen en uitvoeringen te bestellen. Het goedkoopste hoekbureau is het hoekbureau Wing. Dit bureau is leverbaar met een wing aan de linker- of rechterkant. Deze wing geeft u in de diepte ongeveer 20cm extra ruimte. Daarnaast hebben we ook bureaus met een aanbouwtafel. Dit betekent dat er een extra tafel aan de rechthoekige tafel wordt gekoppeld. We hebben voor u al enkele samenstellingen gemaakt. Zo hebben we een hoekbureau van 200cm breed en heeft u de keuze uit 200cm diep of 240cm diep. We hebben voor u ook een hoekbureau dat aan de laatste Arbo normering voldoet.

Werkplek inrichten

Een werkplek bestaat uit verschillende kantoormeubelen, waaronder een hoekbureau. Om uw werkplek verder samen te stellen, heeft u ook een bureaustoel nodig. Wij hebben enkele goedkope bureaustoelen in de webshop staan. Dit varieert van een standaard bureaustoel die alleen in de hoogte te verstellen is tot en met een Arbo goedgekeurde bureaustoel. Om uw werkplek verder in te richten, kunt u kiezen voor een ladeblok of kantoorkast. KickOffice.nl kan deze meubelen allemaal leveren en dat voor een aantrekkelijk scherpe prijs.

Goedkope hoekbureaus koopt u online

Een goed hoekbureau is een vereiste voor een prettige werkplek. De hoekbureaus die KickOffice.nl aanbiedt, zijn ook zeer goedkoop. In de webshop van KickOffice.nl zijn de bureaus met een hoek in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Het is heel eenvoudig om uw hoekbureau online te bestellen bij KickOffice.nl. De hoekbureaus worden tegen een voordelige prijs aangeboden. Deze goedkope hoekbureaus doet u voor een zeer lage prijs kopen in de online webshop.