KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Kleur
 1. Aluminium/wengé
 2. Grijs
 3. Midgrijs
 4. Midgrijs/grijseiken
 5. Wit
 6. Zwart/noten
Breedte
 1. 100-150 cm
 2. >150 cm
Diepte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
 3. > 150 cm
Hoogte
 1. 50-100 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Directiebureaus

Om uw directiekantoor te voorzien van een bureau, hebben wij een aantal directiebureaus opgenomen in ons assortiment. Voor speciaal gemaakt directiemeubelenr worden vaak honderden of zelfs duizenden euro's betaald. Wij hebben enkele goedkope directiemeubelen in onze webshop staan, waaronder de directiebureaus. De directiebureaus worden binnen maximaal 5 werkdagen bij u geleverd.

Diverse toepassingen mogelijk voor een directiebureau

De directiebureaus zijn te gebruiken in uw directiekantoor, maar kunnen ook in andere ruimtes worden geplaatst. Zo zijn sommige directiebureaus ook prima te gebruiken in een kantoor. Deze bureaus zijn zelfs te gebruiken als vergadertafel of als kantinetafel. Omdat sommige directiebureaus ook voldoen aan de laatste Arbo normering, kunt u met deze Arbo directiebureaus een Arbo werkplek maken. Om de Arbo werkplek compleet te maken, leveren wij ook Arbo bureaustoelen.

Verschillende afmetingen, vormen en kleuren

De directiebureaus zijn in verschillende afmetingen en kleuren te bestellen. Ieder directiekantoor heeft weer een andere afmeting en uitstraling. Daarom hebben wij ook meerdere modellen. Bij ons vindt u een recht directiebureau of een directiebureau met een hoek. Bij sommige modellen heeft u ook de keuze uit diverse kleuren. Deze kleuren zijn onder meer wit, grijs, midgrijs en zwart-noten.

Kwalitatief goede en tevens goedkope directiebureaus

Om uw directiewerkplek in te richten, mag een goed directiebureau niet ontbreken. In onze webshop kunt u verschillende directiebureaus kopen. Om uw directiekantoor verder in te richten hebben wij ook bureaustoelen, ladeblokken en archiefkasten. Bij KickOffice.nl kunt u zo uw volledige directiekantoor goedkoop inrichten.