KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Kleur
 1. Aluminium/wengé
 2. Grijs
 3. Midgrijs
 4. Midgrijs/grijseiken
 5. Wit
 6. Zwart/noten
Breedte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
 3. >150 cm
Diepte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
Hoogte
 1. 50-100 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Bureautafels

U heeft zo snel mogelijk een nieuwe bureautafel nodig? Op de online webshop heeft u een ruime keus uit verschillende maten en kleuren bureautafels. Een nieuwe bureautafel kopen heeft u bij ons binnen enkele minuten gedaan. Bestel nu uw nieuwe bureautafels op de online webwinkel van KickOffice.nl. 

Bureautafels kopen voor elk type kantoor

De bureautafels van KickOffice.nl kunt u in vele ruimtes toepassen. Deze tafels kunt u gebruiken voor het kantoor, de vergaderkamer, de postkamer of de werkruimte. De bureautafels van KickOffice.nl kunt u dus voor verschillende mogelijkheden gebruiken. Plaats de bureautafels tegen elkaar voor een grote tafel met meerdere werkplekken of u kunt de trapezium bureaus tegen elkaar plaatsen om een speels effect te creëren in uw kantine. Deze tafels kunt u ook gebruiken als vergadertafels voor uw vergaderruimte of in uw kantine als kantinetafels. Bestel daarom nu deze goedkope bureautafels in de online webshop van KickOffice.nl voor de laagste prijs!

Verschillende maten en kleuren bureautafels

De bureautafels zijn in verschillende maten en kleuren te bestellen. De maten variëren van 80 cm tot 200 cm breed en van 60 cm tot 100 cm diep. U kunt kiezen uit maar liefst 5 kleuren, namelijk zwart/kersen, midgrijs, midgrijs/grijseiken, grijs en wit.. Daarnaast biedt KickOffice.nl 3 verschillende type bureaus aan, namelijk vierkante, rechthoekige en trapezium bureautafels. Daarnaast is er ook een verschil tussen een standaard tafel en een Arbo tafel. De vierkante en rechthoekige bureautafels worden het meest gebruikt als bureau. De trapezium tafels worden vooral gebruikt in kantines. Naast deze standaard bureautafels heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een hoekbureau. Als u stevige bureautafels wilt, dan bestelt u deze in de online webwinkel van KickOffice.nl. Deze tafels zijn ook uitstekend te gebruiken als computertafels en computerbureaus

Creëer een complete werkplek

Met de bureautafels van KickOffice.nl creëert u eenvoudig een complete werkplek. De bureautafels zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen, net zoals onze archiefkastenladeblokken en bureaustoelen. De archiefkasten zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en grijs en de bureaustoelen in zwart, blauw en rood. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren met de bureautafels die te bestellen zijn in de kleuren grijs en zwart-noten. U kunt ook verschillende bureaustoelen in onze shop bestellen. Met onze bureautafels, bureaustoelen, archiefkasten en ladeblokken heeft u gelijk een complete werkplek.

Goede en goedkope bureautafels

Een goede bureautafel is een vereiste voor een prettige werkplek. Op de online webshop van KickOffice.nl zijn bureautafels in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. U heeft dus de ruime keuze om de perfecte bureautafel uit te zoeken voor in uw kantoorruimte. De bureautafels zijn ook zeer goedkoop. De combinatie van goede en goedkope tafels is een perfecte combinatie voor u. Zo heeft u voor een lage prijs een uitstekende bureautafel. Bestel nu uw goedkope bureautafels in de online webwinkel.