KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Kleur
  1. Aluminium/wengé
  2. Midgrijs
  3. Midgrijs/grijseiken
  4. Wit
Breedte
  1. 100-150 cm
  2. >150 cm
Diepte
  1. 50-100 cm
  2. > 150 cm
Hoogte
  1. 50-100 cm
Materiaal
  1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Arbo bureaus

Om een Arbo goedgekeurde werkplek te maken, heeft u onder andere een Arbo bureau nodig. Wij hebben diverse bureaus in ons assortiment die aan de laatste Arbo normen NEN 2449 en NPR 1813 voldoen. De Arbo bureautafels zijn te bestellen in meerdere afmetingen en kleuren. Om uw Arbo werkplek compleet te maken, hebben wij ook Arbo bureaustoelen.

Goedkope Arbo bureaus

De Arbo bureaus Smart behoren tot de goedkoopste Arbo bureaus van Nederland. Voor minder dan € 150,- is het al mogelijk om een bureautafel te nemen die aan de laatste Arbo eisen voldoet. Deze bureaus zijn in verschillende hoogtes in te stellen, dit kan van 62cm tot en met 85cm. De Arbo bureautafels worden ongemonteerd geleverd, maar zijn heel eenvoudig te monteren. De wangen van de verstelbare bureaus dient u met behulp van de bijgeleverde schroeven te monteren aan het bureaublad. In de wangen van de verstelbare tafel vindt u een aantal gaten, waardoor u het bureau op verschillende hoogtes kunt instellen.

Complete Arbo werkplek

Om een gezonde werkplek samen te stellen, is enkel een Arbo bureau niet voldoende. Naast de Arbo bureaus hebben wij ook enkele Arbo bureaustoelen. Zo bent u gegarandeerd van een gezonde werkplek. Een gezonde werkplek zorgt ook direct voor een betere productiviteit. Men kan het bureau en de bureaustoel zelf instellen in de gewenste positie. Dit zorgt voor minder klachten en dus ook een verlaging in het ziekteverzuim en dit leidt tot een hogere productiviteit. Uw werkplek kunt u verder voorzien van een ladeblok of een archiefkast.

Goedkope en kwalitatief goede Arbo bureaus

Een goed bureau is heel belangrijk. Een bureau heeft namelijk invloed op de productiviteit. Wij vinden een goede en betaalbare werkplek enorm belangrijk en hebben daarom een assortiment met Arbo bureaus opgenomen. KickOffice.nl zoekt altijd naar een betaalbare oplossing. Daarom hebben we een aantal goedkope Arbo bureaus toegevoegd aan het assortiment. In de online webshop van KickOffice.nl kunt u een Arbo bureau kopen waarbij u kunt kiezen uit diverse vormen, afmetingen en kleuren. Dankzij het brede assortiment kantoormeubelen vindt u altijd wel een passend bureau voor uw kantoor.