KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Categorie
 1. Bureautafels (11)
 2. Arbo bureaus (6)
 3. Hoekbureaus (5)
 4. Vergadertafels (8)
 5. Kantoortafels (17)
 6. Directiebureaus (8)
 7. Trapezium tafels (1)
 8. Bureau-accessoires (5)
Breedte
 1. <50 cm
 2. 50-100 cm
 3. 100-150 cm
 4. >150 cm
Kleur
 1. Aluminium
 2. Aluminium/wengé
 3. Beuken
 4. Grijs
 5. Midgrijs
 6. Midgrijs/grijseiken
 7. Wit
 8. Zwart
 9. Zwart/noten
Diepte
 1. < 50 cm
 2. 50-100 cm
 3. 100-150 cm
 4. > 150 cm
Hoogte
 1. <50 cm
 2. 50-100 cm
Materiaal
 1. Kunststof
 2. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Bureaus

Excl. BTW: € 89,00 Incl. BTW: € 107,69
Excl. BTW: € 199,00 Incl. BTW: € 240,79
Excl. BTW: € 125,00 Incl. BTW: € 151,25
Excl. BTW: € 125,00 Incl. BTW: € 151,25
OP=OP Computerwerkplek Actie

Van: € 79,00

Voor: Excl. BTW: € 49,00 Incl. BTW: € 59,29

Wanneer u op zoek gaat naar meubelen voor een nieuwe werkplek, dan komt u diverse meubels tegen. Een van deze meubelen is een bureau. Als u een nieuwe werkplek gaat samenstellen, is het van belang waar de werkplek voor wordt gebruikt. De afmetingen van het bureau staan dan centraal. Wanneer u bijvoorbeeld alleen een laptop gebruikt, dan kan een bureau van 120 cm breed al volstaan. Maar voor de veeleisende gebruiker die bijvoorbeeld meerdere schermen gebruikt, moet u misschien kiezen voor een bureau van 200 cm breed of een hoekbureau. KickOffice.nl heeft een uitbreid assortiment aan nieuwe en goedkope bureaus.

Bureaus geschikt voor diverse ruimtes

De bureaus die in de webshop staan, worden over het algemeen gebruikt voor een werkplek. Maar deze bureaus kunt u ook gebruiken voor andere ruimtes. Een van deze ruimtes is de kantine. Deze tafels zijn ook te gebruiken als kantinetafel. U kunt verschillende groepen maken of alle tafels tegen elkaar plaatsen om zo een grote tafel te maken. De tafels zijn ook te gebruiken als vergadertafel. Met de tafel van 140bx140d bijvoorbeeld is het mogelijk om met 8 personen te vergaderen. De bureaus van KickOffice.nl zijn dus multifunctioneel inzetbaar.

Verschillende afmetingen, vormen en kleuren

De bureaus zijn in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren te koop. In de shop van KickOffice.nl staan 2 uitvoeringen, namelijk de standaard bureaus en de Arbo bureaus Smart. Naast het uiterlijke verschil is vooral de toepassing verschillend. Bij de Smart tafels heeft u namelijk de mogelijkheid om de hoogte van het bureau te verstellen. Beide modellen zijn te bestellen in verschillende formaten. U kunt al bureaus kopen vanaf een afmeting van 80 cm x 80 cm tot en met 200 cm x 240 cm. Daarnaast zijn de standaard tafels in 5 kleuren te bestellen, namelijk in zwart/noten, grijs, midgrijs, midgrijs/grijseiken en wit. De Arbo Smart bureaus zijn in 3 kleuren te bestellen en dat is in wit, midgrijs en midgrijs/grijseiken. Omdat deze bureaus in neutrale kleuren zijn te bestellen, kunt u hier iedere kleur stoel mee combineren.

Goedkope en kwalitatief goede bureaus kopen

Voor een prettige werkplek mag een goed bureau uiteraard niet ontbreken. In de online webshop van KickOffice.nl kunt u een bureau kopen waarbij u kunt kiezen uit diverse vormen, afmetingen en kleuren. Dankzij het brede kantoormeubels assortiment vindt u altijd wel een passend bureau voor uw kantoor. Een bijkomend voordeel is dat deze bureautafels zeer goedkoop zijn. U koopt dus kwalitatief goede bureaus tegen goedkope prijzen. Bestel nu uw goedkope bureaus online in de webshop.

Ladeblokken en archiefkasten

Om uw werkplekken compleet te maken, heeft u naast bureaus ook ladeblokken en archiefkasten nodig. De ladeblokken zijn erg praktisch om kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik in op te bergen. De ladeblokken zijn voorzien van een slot, waardoor u uw ladeblok af kunt sluiten. Ook kunt u archiefkasten in onze webshop kopen die u naast uw bureaus kunt plaatsen. Archiefkasten bieden nog meer opbergruimte dan ladeblokken. Uiteraard kunt u de kleur van uw archiefkast afstemmen op de kleur van uw bureau. Deze archiefkasten zijn gemaakt van staal en daardoor erg stevig. Bovendien zijn alle archiefkasten uitgevoerd met een slot, waardoor uw documenten veilig liggen opgeborgen. Goedkope ladeblokken en kantoorkasten bestelt u eenvoudig en snel via de online webshop van KickOffice.nl.