KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Kleur
 1. Grijs
 2. Lichtgrijs
 3. Midgrijs
 4. Zwart
 5. Zwart/noten
Breedte
 1. 100-150 cm
 2. >150 cm
Diepte
 1. < 50 cm
Hoogte
 1. 50-100 cm
 2. >200 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Schuifdeurkasten

U wilt uw bestanden veilig opslaan in schuifdeurkasten? Op de online shop van KickOffice.nl vindt u allerlei verschillende schuifdeurkasten. Schuifdeurkasten kopen doet u bij KickOffice.nl, goedkoop en een goede service.

Verschillende soorten schuifdeurkasten

In de online webshop van KickOffice.nl vindt u verschillende kantoorkasten in verschillende maten. Zo zijn de schuifdeurkasten ook in verschillende afmetingen en kleuren te bestellen. U heeft de keuze uit hoge (200cm hoog) of lage (75cm hoog) kasten. De schuifdeurkasten zijn leverbaar in meerdere kleuren, namelijk in het grijs en zwart.  De lage schuifdeurkasten zijn ideaal om een open kantoorruimte te creëren of naast uw bureau te plaatsen. De hoge kasten plaatst u tegen de muren om ruimte over te houden in uw kantoor of u kunt een deel van uw kantoorruimte afschermen. Doordat KickOffice.nl heel het ordertraject in eigen beheer doet, profiteert u van lage prijzen.

Stalen en veilige schuifdeurkasten

De schuifdeurkasten van KickOffice.nl zijn gemaakt van staal net zoals al onze andere archiefkasten. Hierdoor zijn uw bestanden veilig opgeborgen. Omdat deze kasten van staal zijn gemaakt, worden deze kasten ook gebruikt als industriële kasten. De metalen kasten zijn voorzien van een krasvrije epoxylaag, waardoor uw stalen kasten minder schadegevoelig zijn. De stalen schuifdeurenkasten worden geleverd inclusief een cilinderslot met 2 sleutels. Zo zijn uw documenten veilig opgeborgen in de stalen schuifdeurkasten van KickOffice.nl.  De schuifdeuren in de schuifdeurkasten geleiden heel gemakkelijk over de rails. Hierdoor hoeft u geen moeite te doen om de schuifdeuren te sluiten. Koop daarom vandaag nog op onze online webwinkel uw schuifdeurkasten. Goedkope schuifdeurkasten kopen doet u snel en eenvoudig in de online webshop van KickOffice.nl.

Gemakkelijke uw schuifdeurkast monteren

De stevige schuifdeurkasten heeft u binnen enkele minuten in elkaar gezet. Het enige gereedschap wat u nodig heeft, zijn een schroevendraaier en een inbussleutel. Uw schuifdeurkast wordt geleverd in verschillende onderdelen, bestaande uit wanden, schuifdeuren en legborden. De onderdelen kunt u veelal in elkaar klikken. Een aantal wanden en schuifdeuren dient u te monteren met een schroevendraaier en een inbussleutel.

Snel en eenvoudig uw schuifdeurkasten online kopen

Uw schuifdeurkasten worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd. Wanneer u goedkope schuifdeurkasten wilt kopen, dan gaat u naar de webshop van KickOffice.nl. De schuifdeurkasten worden achter de eerste deur op de begane grond geleverd.