KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Merk
 1. Inofec
Breedte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
Kleur
 1. Aluminium
 2. Grijs
 3. Lichtgrijs
 4. Midgrijs
 5. Wit
 6. Zwart
Diepte
 1. < 50 cm
Hoogte
 1. 100-150 cm
 2. 150-200 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Roldeurkasten

Dringend op zoek naar goedkope kasten met roldeuren voor uw kantoor? Bestel nu uw roldeurkasten op de online webshop van KickOffice.nl en profiteer van de gegarandeerde lage prijzen. Als u vandaag nog bestelt, dan worden de roldeurkasten binnen 5 werkdagen geleverd!

Verschillende roldeurkasten

Naast de draaideurkasten en schuifdeurkasten biedt KickOffice.nl nog een andere kantoorkast aan in haar online webshop. KickOffice.nl heeft namelijk ook een aantal verschillende roldeurkasten in haar online webwinkel. U heeft de keuze uit 2 verschillende afmetingen roldeurkasten, namelijk een kast van 90bx180h en een kast van 120bx198h. Iedere afmeting is leverbaar in de kleuren grijs en zwart. Deze stalen roldeurkasten plaatst u op uw kantoor om uw belangrijke documenten in op te bergen. Combineer deze kasten met bureaus en bureaustoelen voor een complete inrichting in uw kantoorruimte. De roldeurkasten worden in verschillende dozen geleverd. De kasten zijn binnen enkele handelingen gemonteerd.

Perfecte sluiting van de roldeuren

De roldeurkasten zijn voorzien van een magneetstrip die zorgt voor een perfecte sluiting. Hierdoor heeft u geen problemen meer met roldeuren die niet sluiten. De kunststof roldeuren verdwijnen volledig in de roldeurkasten en dit scheelt ruimte op uw kantoor. De roldeuren gaan makkelijk open en dicht. De roldeuren van deze kasten geven uw kantoorruimte een mooie uitstraling. Koop nu uw roldeurkasten om uw documenten veilig op te bergen. De roldeurkasten worden in onze webshop ook wel rolluikkasten, jaloeziekasten of jaloeziedeurkasten genoemd.

Stalen en veilige roldeurkasten

Het is belangrijk dat uw bestanden in uw kast veilig zijn opgeborgen. Daarom zijn de roldeurkasten net als alle andere archiefkasten gemaakt van staal met een krasvrije epoxylaag. Uw stalen kasten zijn hierdoor minder schadegevoelig. Uw stalen roldeurkasten kopen gaat heel makkelijk in online webwinkel van KickOffice.nl. Binnen een aantal stappen heeft u nieuwe rolluikkasten besteld. Goedkope roldeurkasten kopen doet u snel en eenvoudig in de online webshop van KickOffice.nl.

Roldeurkast eenvoudig monteren

De montage van uw roldeurkasten gaat heel eenvoudig. Het enige gereedschap wat u nodig heeft, zijn een schroevendraaier en een inbussleutel. De wanden klikt u eerst in elkaar en deze kunt u vastmaken door middel van schroeven en bouten. Een roldeurkast zou u binnen enkele minuten in elkaar kunnen zetten. De roldeurkasten worden in verschillende onderdelen geleverd, bestaande uit wanden, roldeuren en legborden. Wij raden u aan om eerst alle onderdelen naar de plek te brengen waar de nieuwe roldeurkast komt te staan en daar pas de kast te monteren.

Snel en eenvoudig goedkope roldeurkasten online kopen

Uw goedkope roldeurkasten worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd. Uw goedkope roldeurkasten online kopen doet u eenvoudig en snel bij KickOffice.nl. Het enige wat u moet doen, is het aantal stuks invullen en vervolgens uw gegevens. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat uw nieuwe roldeurkast wordt bezorgd of klaar staat voor afhaling. De roldeurkasten worden achter de eerste deur op de begane grond geleverd of u kunt deze zonder extra kosten afhalen in ons magazijn.