KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Merk
  1. Inofec
Kleur
  1. Aluminium
  2. Lichtgrijs
  3. Wit
  4. Zwart
Breedte
  1. <50 cm
Diepte
  1. 50-100 cm
Hoogte
  1. 150-200 cm
Materiaal
  1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Postvakkenkasten

Excl. BTW: € 309,00 Incl. BTW: € 373,89

Om uw interne post te verspreiden, is een postvakkenkast zeker een must in uw bedrijf. Met een postvakkenkast heeft u een centrale plek waar uw werknemers hun post kunnen ophalen. In onze webshop vindt u enkele van deze goedkope postvakkenkasten. En zoals altijd worden ook deze in maximaal 5 werkdagen bij u geleverd.

Postvakkenkasten met 10 en 14 vakken

In de webshop vindt u 2 uitvoeringen, namelijk een postvakkenkast met 10 en met 14 vakken. Naast het verschil in het aantal vakken is er nog een belangrijk verschil. Bij de kast met 10 vakken is ieder vak afzonderlijk op slot te doen. Zo kan iedere werknemer enkel zijn of haar eigen postvak openen. Bij de postvakkenkast met 14 vakken worden de vakken gesloten door middel van een magnetische sluiting. Beide kasten zijn te bestellen in de kleuren zwart, aluminium en grijs.

Snelle levering

Alle metalen postvakkenkasten worden in maximaal 5 werkdagen bij u geleverd. Deze kast wordt achter de eerste deur geleverd. Een groot voordeel aan deze stalen postvakkenkasten is dat u de kasten niet meer hoeft te monteren, Als wij de kasten bij u komen leveren, kunt u dus direct gebruik maken van de kasten. U hoeft de kast dan alleen nog naar de gewenste plaats in uw kantoor te verplaatsen. Deze postkasten zijn eenvoudig online te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen, is de juiste postvakkenkast te kiezen en uw gegevens achter te laten. Wij zorgen er dan voor dat uw kast in maximaal 5 werkdagen bij u wordt geleverd.