KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Kleur
  1. Gegalvaniseerd
  2. Wit
Breedte
  1. 50-100 cm
Diepte
  1. < 50 cm
Hoogte
  1. 150-200 cm
Materiaal
  1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen nodig in uw magazijn of op kantoor? Bij ons kunt u kiezen tussen twee goedkope magazijnstellingen. Iedere magazijnstelling is gemaakt van staal. Als u vandaag een magazijnstelling bestelt, dan leveren wij de stelling binnen 5 werkdagen.

Magazijnstellingen voor uw voorraad

De magazijnstellingen van KickOffice.nl zijn ideaal om te gebruiken in uw magazijn of op uw kantoor. In de online webshop heeft u de keuze uit twee magazijnstellingen: Kick 50 en Kick 70. Deze stellingen kunnen een gewicht dragen van 50 of 70 kg per legbord. De Kick 50  magazijnstelling kan in totaal een gewicht dragen van 200 kg. De Kick 70 magazijnstelling heeft 5 legborden en kan een maximaal gewicht dragen van 350 kg. Ideaal om uw gereedschappen in te bewaren. Met deze stellingen in uw magazijn kunt u snel switchen als het magazijn moet veranderen. Deze magazijnstellingen worden in onze webshop ook wel archiefstellingen, kantoorstellingen en legbordstellingen genoemd.

Alternatieven voor uw magazijnstellingen

Een goed alternatief voor deze magazijnstellingen zijn de archiefkasten. De legborden in de archiefkasten kunnen ieder maximaal 50 kg dragen. De archiefkasten zijn in verschillende types te verkrijgen, zoals roldeurkasten en schuifdeurkasten. Het grote verschil tussen de archiefkasten en de magazijnstellingen is dat de magazijnstellingen open zijn en dat de archiefkasten op slot kunnen. Het is dan ook aan te raden om waardevolle gereedschappen in afsluitbare archiefkasten op te bergen.

Goedkope magazijnstellingen online kopen

Bestel nu de goedkope magazijnstellingen in de online webshop van KickOffice.nl. Goedkope magazijnstellingen kopen doet u snel en eenvoudig in de online webshop van KickOffice.nl. Vandaag uw goedkope magazijnstellingen bestelt, is levering binnen 5 werkdagen.