KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Kleur
  1. Aluminium
  2. Grijs
  3. Midgrijs
  4. Wit
  5. Zwart
  6. Zwart/noten
Breedte
  1. <50 cm
Diepte
  1. 50-100 cm
Hoogte
  1. 50-100 cm
Materiaal
  1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Ladeblokken

Om diverse kantoorbenodigdheden en documenten op te bergen, kan een ladeblok erg handig zijn. U plaatst het ladeblok onder uw bureau, hierdoor heeft u alle benodigdheden gemakkelijk binnen handbereik. KickOffice.nl heeft diverse goedkope ladeblokken in haar assortiment. Bovendien zijn alle meubels direct uit voorraad leverbaar, zodat u al binnen 5 werkdagen over uw nieuwe ladeblokken kunt beschikken. Bestel daarom vandaag nog uw nieuwe ladeblokken in de online webshop van KickOffice.nl.

Goedkope ladeblokken

KickOffice.nl heeft diverse ladeblokken in haar online webshop opgenomen. U kunt deze ladenblokken in 2 verschillende uitvoeringen bestellen, namelijk met 2 of 3 lades. Het ladenblok met 3 lades heeft 3 'gewone' lades. Het ladenblok met 2 lades is, naast een 'gewone' lade, ook uitgevoerd met een lade voor hangmappen. Zodoende kunt u naast kleinmateriaal, ook hangmappen binnen handbereik opbergen. Dit kan erg handig zijn voor dossiers die u dagelijks of regelmatig nodig heeft. U kunt deze ladeblokken in 2 kleuren bestellen, namelijk in grijs en zwart.. Zo kunt u kiezen voor een kleur die het beste aansluit bij uw bureautafels en overige kantoorinrichting. Dankzij de wielen waarmee de mobiele ladeblokken zijn uitgevoerd, kunt u de ladeblokken gemakkelijk verplaatsen.

Specificaties ladeblokken

De stalen ladeblokken die u in de online webwinkel van KickOffice.nl kunt kopen, zijn leverbaar in diverse modellen. Het ladeblok Budget is te bestellen met 2 en 3 laden. Het ladeblok met 2 laden is voorzien van een hangmappenlade, zodat u ook hangmappen in het ladenblok kunt opbergen. De afmetingen van deze ladeblokken op wielen zijn 39bx59dx55h en u kunt deze ladeblokken bestellen in de kleur grijs en zwart. Daarnaast vindt u in onze webshop het model Basic. Dit model is leverbaar met 2 en 3 lades en in de kleuren grijs en zwart-kersen. In het assortiment vindt u ook het Premium model. Het ladeblok Premium is ook te koop met een 2 en 3 laden uitvoering in de kleuren aluminium en zwart. De Premium ladeblokken hebben ook nog een extra pennenlade. In deze lade kunt u bijvoorbeeld diverse schrijfwaren, paperclips en ander kleinmateriaal bewaren. Alle ladeblokken, ook wel rolblokken genoemd, zijn voorzien van een slot. Zodoende kunt u uw documenten veilig opbergen. 

Goedkoop online ladeblokken kopen

Wanneer u op zoek bent naar goedkope ladenblokken, dan koopt u deze eenvoudig en snel in de online webwinkel van KickOffice.nl. Naast het feit dat de ladeblokken erg voordelig zijn, worden de ladeblokken ook nog eens heel snel geleverd. U kunt al binnen 5 werkdagen over uw nieuwe ladeblokken beschikken. Nadat de meubels zijn geleverd, hoeft u ze enkel nog op de juiste plaats te zetten. De ladenblokken zijn ook gratis af te halen in ons magazijn.