KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Merk
 1. Inofec
Kleur
 1. Aluminium
 2. Grijs
 3. Lichtgrijs
 4. Midgrijs
 5. Wit
 6. Zwart
Breedte
 1. 50-100 cm
Diepte
 1. < 50 cm
Hoogte
 1. 100-150 cm
 2. 150-200 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Draaideurkasten

Op zoek naar nieuwe en goedkope draaideurkasten? In ons assortiment vindt u een aantal kasten die voorzien zijn van deuren. Wanneer u vandaag bestelt, dat worden de kasten binnen 5 werkdagen op uw kantoor geleverd. Deze stalen draaideurkasten kunt u ook zonder extra kosten afhalen in ons magazijn. Bestel daarom vandaag nog uw draaideurkasten in de online webshop van KickOffice.nl.

Draaideurkasten voor uw archief

Eén van de meest gebruikte kantoorkasten zijn de draaideurkasten. Deze afsluitbare kasten zijn uitermate geschikt om uw archief in op te bergen. In onze online webshop heeft u de keuze uit 2 kleuren voor de deurkasten, namelijk grijs en zwart. Tevens kunt u kiezen voor een lage draaideurkast van 100 cm hoog of een hoge kast van 194 cm hoog. De kasten worden in 5 verschillende kleuren aangeboden. De draaideurkasten worden inclusief legborden geleverd, dus deze hoeft u niet extra bij te bestellen. U kunt uw ordners dus gelijk in uw nieuwe kast met draaideuren bewaren.

Veilige en sterke stalen draaideurkasten

De draaideurkasten van KickOffice.nl zijn zeer sterk en veilig. De kasten zijn namelijk allemaal uitgevoerd met een stalen behuizing. In deze stalen kasten kunt u dus veilig uw bestanden, ordners of andere papieren in bewaren. De stalen draaideurkasten zijn voorzien van een speciale epoxylak die ervoor zorgt dat er geen krasjes op komen. Om uw documenten en andere benodigdheden veilig op te bergen, zijn de kasten voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels. Zo weet u zeker dat uw bestanden veilig zijn opgeborgen. Kiest u voor sterke en veilige kasten, dan kiest u voor de draaideurkasten van KickOffice.nl

Uw draaideurkast is makkelijk in elkaar te zetten

Al onze archiefkasten zijn makkelijk in elkaar te zetten, dus ook onze draaideurkasten. Bij de draaideurkasten heeft u geen gereedschap nodig. De demontabele kasten kunt u heel gemakkelijk in elkaar klikken. De kasten worden in verschillende dozen geleverd. De verschillende onderdelen bestaand uit een stalen behuizing, deuren en legborden. De kasten worden dus inclusief legborden geleverd, die hoeft u dus niet meer extra te bestellen. Binnen een aantal handelingen heeft u de kast gemonteerd en kunt u er direct gebruik van maken. 

Snel en eenvoudig uw draaideurkasten online kopen 

KickOffice.nl zorgt ervoor dat uw draaideurkasten binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling worden geleverd. Zo hoeft u niet lang te wachten. Het bestellen van uw nieuwe draaideurkast is ook niet moeilijk. U geeft aan hoeveel kasten u wilt bestellen en daarna vult u een aantal gegevens in van uw bedrijf, zodat wij de kasten kunnen bezorgen. De draaideurkasten worden achter de eerste deur op de begane grond geleverd. U kunt uw kasten ook afhalen in ons magazijn. Wanneer u op zoek bent naar goedkope draaideurkasten, dan kiest u voor de online shop van KickOffice.nl.