KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Merk
 1. Inofec
Uitvoering
 1. 2 laden
 2. 3 laden
 3. 4 laden
Kleur
 1. Aluminium
 2. Grijs
 3. Wit
 4. Zwart
Breedte
 1. <50 cm
Diepte
 1. 50-100 cm
Hoogte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Dossierkasten

Excl. BTW: € 159,00 Incl. BTW: € 192,39
Excl. BTW: € 185,00 Incl. BTW: € 223,85
Excl. BTW: € 209,00 Incl. BTW: € 252,89

Maakt u veel gebruik van dossiers en hangmappen? Neem dan een dossierkast. De kasten zijn speciaal gemaakt om uw dossiers veilig in op te bergen. Alle goedkope dossierkasten hebben een maximale levertermijn van slechts 5 werkdagen. Kortom, bestel vandaag nog uw nieuwe dossierkast in de online webshop van KickOffice.nl.

Kasten voor dossiers

De beste kast om uw dossiers in te bewaren, is een dossierkast. In onze online webshop heeft u de keuze uit 3 varianten, namelijk kasten met 2, 3 of 4 laden. Daarnaast is iedere uitvoering ook in 3 verschillende kleuren te bestellen, namelijk in de kleuren zwart, grijs en aluminium. Per dossierlade kunt u enkele tot tientallen dossiers bewaren. Het aantal is afhankelijk van de dikte en de inhoud van uw dossiers. De lage dossierkast is slechts 71 cm hoog en kunt u dus eventueel ook onder uw bureautafel plaatsen. De 3 laden kast is 101 cm hoog en de hangmappenkast met 4 laden is 132 cm hoog.

Stalen dossierkasten met telescopische geleiding

Wij leveren gelaste dossierkasten. Dat betekent dat u de kast niet meer hoeft te monteren. Zowel de behuizing als de lades zijn gemaakt van staal. Daarnaast kunt u de lades ook op slot doen. Dankzij het anti-blokkeerssysteem kunt u maar 1 lade tegelijkertijd openen. Als dit systeem niet in de kast zou zitten en u zou alle lades opentrekken, dan kan de kast naar voren vallen. Om de lades soepel te openen en sluiten, is iedere lade voorzien van een telescopische geleiding.

Snel geleverd

De dossierkasten worden kant-en-klaar binnen 5 werkdagen bij u geleverd. De kast wordt achter de eerste deur geleverd. U hoeft de kast dan alleen nog naar de gewenste plaats in uw kantoor te verplaatsen. Deze hangmappenkasten zijn eenvoudig online te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste dossierkast te kiezen en uw gegevens in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat uw dossierkast in maximaal 5 werkdagen bij u wordt geleverd.