KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Merk
  1. Inofec
Kleur
  1. Lichtgrijs
  2. Zwart
Breedte
  1. 50-100 cm
Diepte
  1. 50-100 cm
Hoogte
  1. 150-200 cm
Materiaal
  1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Brandwerende archiefkasten

Bent u op zoek naar brandwerende archiefkasten voor uw kantoor? Op de online webshop van KickOffice.nl koopt u brandwerende archiefkasten om uw archief veilig in op te bergen. Bestel vandaag nog voor de gegarandeerde lage prijs!

Stalen en veilige brandwerende archiefkasten

In de archiefkasten van KickOffice.nl zijn uw bestanden veilig opgeborgen. Maar wanneer u echt zeker wilt zijn dat uw bestanden veilig zijn opgeborgen, dan kiest u voor de brandwerende archiefkasten van KickOffice.nl De brandwerende archiefkasten van KickOffice.nl zijn net zoals de andere archiefkasten gemaakt van staal. Hierdoor zijn uw bestanden veilig opgeborgen. De stalen brandvertragende kasten zijn voorzien van een krasvrije epoxylaag en daarom zijn de stalen brandwerende archiefkasten minder schadegevoelig. De brandwerende archiefkasten zijn extra goed beveiligd wanneer er een eventuele brand in uw kantoor ontstaat. U kunt dus uw documenten en papieren veilig bewaren in onze veiligheidskasten of brandwerende kasten. De brandwerende archiefkasten zijn voorzien van een speciale thermische isolatielaag (DIN 4102). Deze thermische isolatielaag zorgt voor een brandvertragende werking.

Goedkope brandwerende archiefkasten

De brandwerende archiefkasten van KickOffice.nl worden tegen een zeer lage prijs aangeboden. Wij kunnen tegen een zeer lage prijs leveren, omdat we heel het ordertraject in eigen beheer doen. Ondanks de lage prijs voldoen deze goedkope brandkasten aan de hoge kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar goedkope brandwerende archiefkasten, dan bestelt u deze op de online webshop van KickOffice.nl. Goedkope brandwerende archiefkasten kopen doet u snel en eenvoudig in de online webshop van KickOffice.nl.

Brandwerende kluizen

In de online webshop van KickOffice.nl vindt u ook brandwerende kluizen. De brandwerende kluis Kick is zeer geschikt om een aantal documenten of kleine producten in te bewaren. De kluis is voorzien van een brandvertragende laag. Hierdoor zijn uw documenten 60 minuten beschermd tegen brand.