KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Merk
  1. Inofec
Kleur
  1. Lichtgrijs
  2. Zwart
Breedte
  1. 50-100 cm
Diepte
  1. 50-100 cm
Hoogte
  1. 150-200 cm
Materiaal
  1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Brandkasten

U wilt uw belangrijke documenten en goederen veilig en goed opslaan. In de online webshop van KickOffice.nl kunt u verschillende brandkasten kopen die uw documenten en goederen beschermen tegen een eventuele brand. Er zijn verschillende type brandkasten te koop in onze webshop. Deze kasten worden binnen maximaal 5 werkdagen bij u op het kantoor geleverd.

Stalen en veilige brandkasten

De brandkasten van KickOffice.nl zijn gemaakt van staal. Hierdoor zijn uw bestanden veilig opgeborgen. De stalen kasten zijn voorzien van een krasvaste epoxylaag en dit zorgt ervoor dat uw brandkasten minder snel krassen. De brandvertragende archiefkasten zijn extra goed beveiligd bij een eventuele brand. Doordat de brandkasten voorzien zijn van de speciale thermische isolatielaag (DIN 4102), is de inhoud van de kast gedurende een half uur beschermd. U heeft de keuze uit 2 kleuren: grijs en zwart.

Archiefkasten brandwerend en brandvertragend

De brandkasten zorgen ervoor dat uw documenten en bestanden bewaard blijven als er brand uitbreekt. Maar in de online webwinkel van KickOffice.nl kunt u ook archiefkasten kopen. Het grote verschil tussen een brandkast en een archiefkast is dat de archiefkasten geen brandwerende laag hebben. Tevens zijn de archiefkasten goedkoper dan brandkasten.

Goedkope brandkasten online kopen

De brandkasten van KickOffice.nl worden tegen een zeer lage prijs aangeboden. Wij kunnen tegen een zeer lage prijs leveren, omdat we heel het ordertraject in eigen beheer doen. Ondanks de lage prijs voldoen deze goedkope brandkasten aan de hoge kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar een goedkope brandkast, dan bestelt u deze in de online webshop van KickOffice.nl. KickOffice.nl is niet alleen een leverancier van brandkasten, maar levert nog tientallen andere kantoormeubelen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van afsluitbare kasten, vergaderstoelen, lockerkasten en hoekbureaus. Op KickOffice.nl kunt u alle meubels vinden die u nodig heeft om uw kantoorpand mee in te richten.