KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:

Draaideurkast 92b x 194h (bouwpakket)

Van: € 129,00

Voor: Excl. BTW: € 119,00 Incl. BTW: € 143,99

Samenvatting

Deze stalen draaideurkast 92b x 194h is ideaal om uw documenten en bestanden in op te bergen. De draaideurkast wordt standaard uitgerust met 4 legborden inclusief slot. De draaideurkasten zijn leverbaar in de kleuren grijs, zwart, aluminium, wit en midgrijs. Deze draaideurkast wordt in verschillende onderdelen geleverd en dient u zelf te monteren.

* Verplichte velden

Van: € 129,00

Voor: Excl. BTW: € 119,00 Incl. BTW: € 143,99

Aantal:

Stalen draaideurkasten

Deze goedkope draaideurkasten 92b x 194h, die u online koopt in onze webshop, zijn toepasbaar in kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, archiefruimtes, opslagruimtes, magazijnen en garages. De afmetingen van deze stalen kast zijn 92bx42dx194h en het gewicht bedraagt 59,5 kg. De draaideurkasten worden geleverd in 5 kleuren, namelijk grijs, zwart, aluminium, wit en midgrijs. De kasten kunt u vlakbij uw werkplek op uw kantoor plaatsen, maar ze zijn ook zeer geschikt voor een archiefruimte. De zware stalen draaideurkasten zijn standaard uitgevoerd met 4 legborden die op alle hoogtes in de kast te hangen zijn. De legborden worden meegeleverd in dezelfde kleur als de kast. De hangmappen kunt u er extra bij kopen en onder de bijgeleverde legborden hangen.
 

Sterke en veilige draaideurkasten

De draaideurkasten in onze webwinkel zijn uitgevoerd met een kwaliteitsslot welke is voorzien van twee sleutels, zodat u altijd een reservesleutel heeft. Zo kunt u uw draaideurkasten goed afsluiten en uw documenten veilig opbergen. De draaideurkasten zijn voorzien van een krasvaste epoxylaag, zodat de stalen kasten minder schadegevoelig zijn. Draaideurkasten kopen doet u in de online webshop van KickOffice.nl.
 

Eenvoudige montage

De draaideurkasten 92 b x 194h worden ongemonteerd geleverd in 2 verschillende dozen. Voor het monteren van deze draaideurkast heeft u enkel een kruiskopschroevendraaier nodig. U klikt heel eenvoudig alle onderdelen aan elkaar en uw draaideurkast is gemonteerd. Binnen enkele handelingen heeft u uw stalen kast opgebouwd. U kunt uw draaideurkasten in uw kantoorruimte of bedrijfsruimte opbouwen, zodat u ze niet meer hoeft te tillen en te verplaatsen. Indien de draaideurkasten op een etage moeten komen, kunt u de pakketten eerst naar de etage brengen en daar monteren. Op deze manier voorkomt u schades aan trap, trapgat of lift die kunnen ontstaan tijdens het inhuizen van uw draaideurkasten. Ook zijn de kasten eenvoudig te demonteren. Deze goedkope en eenvoudig in elkaar te zetten stalen draaideurkasten koopt u snel en veilig in de online webwinkel van KickOffice.nl.
 

Snel en eenvoudig goedkope draaideurkasten online kopen

Uw draaideurkasten worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd. Uw draaideurkasten online kopen doet u eenvoudig en snel bij KickOffice.nl. De draaideurkasten worden achter de eerste deur op de begane grond geleverd.

Levertijd Nee
Type Draaideurkast
Materiaal Staal
Afmetingen 92b x 42d x 194h
Breedte 92 cm
Diepte 42 cm
Hoogte 194 cm
Beschermingslaag Krasvaste epoxylaag
Slot Ronis Kwaliteitsslot
Gewicht 59,5 kg
Aantal legborden 4
Inclusief wieltjes? Nee
Overig Nee