KickOffice. Kwalitatief en scherp geprijsde kantoormeubelen

Winkelwagen

Leeg: € 0,00

My Cart -

Leeg:
Verfijnen
Categorie
 1. Draaideurkasten (6)
 2. Roldeurkasten (6)
 3. Schuifdeurkasten (4)
 4. Dossierkasten (3)
 5. Ladekasten (4)
 6. Brandkasten (1)
 7. Postvakkenkasten (1)
 8. Magazijnstellingen (2)
 9. Ladeblokken (6)
Merk
 1. Inofec
Uitvoering
 1. 2 laden
 2. 3 laden
 3. 4 laden
Breedte
 1. <50 cm
 2. 50-100 cm
 3. 100-150 cm
 4. >150 cm
Kleur
 1. Aluminium
 2. Gegalvaniseerd
 3. Grijs
 4. Lichtgrijs
 5. Midgrijs
 6. Wit
 7. Zwart
 8. Zwart/noten
Diepte
 1. < 50 cm
 2. 50-100 cm
Hoogte
 1. 50-100 cm
 2. 100-150 cm
 3. 150-200 cm
 4. >200 cm
Materiaal
 1. Staal
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Archiefkasten

Excl. BTW: € 159,00 Incl. BTW: € 192,39
Excl. BTW: € 185,00 Incl. BTW: € 223,85
Excl. BTW: € 209,00 Incl. BTW: € 252,89
Excl. BTW: € 139,00 Incl. BTW: € 168,19
Excl. BTW: € 219,00 Incl. BTW: € 264,99
Excl. BTW: € 349,00 Incl. BTW: € 422,29
Excl. BTW: € 389,00 Incl. BTW: € 470,69

De online webshop van KickOffice.nl biedt een breed assortiment archiefkasten aan. Hierbij kunt u denken aan draaideurkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten en brandwerende archiefkasten. U koopt deze archiefkasten snel en eenvoudig via de online webshop. Bovendien worden alle archiefkasten snel geleverd, al binnen 5 werkdagen. Bestel nu uw archiefkasten op KickOffice.nl.

Breed assortiment goedkope archiefkasten

De webwinkel KickOffice.nl heeft een ruim en kwalitatief uitstekend assortiment aan goedkope archiefkasten. U vindt in ons assortiment onder meer draaideurkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten, hangmappenkasten en brandwerende archiefkasten. Al deze archiefkasten zijn te bestellen in diverse kleuren en afmetingen. Zo kunt u deze archiefkasten onder meer kopen in de kleuren grijs, zwart, alumiunium en wit. Daarnaast heeft u de keuze uit lage, halfhoge en hoge archiefkasten. Door dit brede aanbod aan archiefkasten is er altijd wel een passende kast te vinden voor uw kantoor. Bovendien koopt u uw stalen archiefkasten goedkoop online bij KickOffice.nl. De reden van deze lage prijzen is dat wij alles in eigen beheer doen. Op die manier kunnen we de prijzen laag houden. Dus bent u op zoek naar goedkope archiefkasten of ander kantoormeubilair, bestel ze dan nu online op KickOffice.nl.

Stevige stalen archiefkasten

Alle archiefkasten van KickOffice.nl zijn gemaakt van staal. Dankzij deze stalen constructie zijn uw documenten veilig opgeborgen. Wanneer uw waardevolle documenten ook tegen een eventuele brand beschermd dienen te worden, adviseren wij u om een brandwerende archiefkast te kopen. Deze kasten zijn namelijk uitgevoerd met een speciale thermische isolatie DIN 4102 welke ervoor zorgt dat uw documenten voor de duur van circa 30 minuten beschermd zijn tegen brand. Alle archiefkasten van KickOffice.nl zijn afgewerkt met een krasvaste epoxylak. Hierdoor zijn uw kantoorkasten beschermd tegen kleine krasjes. Bovendien zijn al deze stevige archiefkasten voorzien van een slot, waardoor u de kasten af kunt sluiten.

Eenvoudige montage van de archiefkasten

De archiefkasten van KickOffice.nl zijn eenvoudig te monteren. Zo heeft u voor de draaideurkasten geen gereedschap nodig. U klikt de verschillende onderdelen eenvoudig in elkaar. Voor de roldeurkasten en de schuifdeurkasten heeft u enkel een schroevendraaier en een inbussleutel nodig. Deze kasten worden in verschillende pakketten bij u op kantoor geleverd, alwaar u de kasten binnen slechts enkele minuten in elkaar heeft gezet. De pakketten van deze kasten bestaan uit wanden, deuren en legborden. Deze archiefkasten worden ook wel documentenkasten en stalen kasten genoemd.

Snel en goedkoop online archiefkasten kopen

Het voordeel van het bestellen van uw archiefkasten bij KickOffice.nl is dat u snel over uw nieuwe kasten kunt beschikken. De kasten worden namelijk al binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling geleverd. Goedkoop online archiefkasten kopen doet u snel en simpel bij KickOffice.nl. U geeft in de webshop aan welke en hoeveel archiefkasten u wilt bestellen en u vult uw gegevens in. Zodra wij uw bestelling en betaling ontvangen hebben, wordt de levering van de kasten ingepland. Onze webshop biedt een mooi assortiment aan van voordelige archiefkasten die allemaal binnen 5 werkdagen geleverd worden. Alle archiefkasten worden begane grond achter de 1e deur geleverd.